Prometna nesreća s poginulom osobom u Hodošanu

Slika PU_MA/Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/policija2.jpg

U utorak, 12. siječnja oko 17.25 sati u Hodošanu, ulici Braće Radić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradala 79-godišnja pješakinja. U blagom desnom zavoju, 35-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, prednjim dijelom vozila udario je u pješakinju koja se kretala u istom smjeru, uz desni rub kolnika, a da pritom nije bila označena nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom. Uslijed udara pješakinja je odbačena izvan kolnika te je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu prometne nesreće.

Foto: Ilustracija

U utorak, 12. siječnja oko 17.25 sati u Hodošanu, ulici Braće Radić, dogodila se  prometna nesreća u kojoj je nažalost smrtno stradala 79-godišnja pješakinja. U blagom desnom zavoju, 35-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, prednjim dijelom vozila udario je u pješakinju koja se kretala u istom smjeru, uz desni rub kolnika, a da pritom nije bila označena nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućom materijom. Uslijed udara pješakinja je odbačena izvan kolnika te je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu prometne nesreće.

Protiv vozača osobnog automobila zbog počinjenja kaznenog djela „izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Stradala pješakinja prva je žrtva na međimurskim prometnicama ove godine.



Pisane vijesti