Prometna nesreća u Zagrebu

U Zagrebu, 18. listopada oko 6.40, na raskrižju Aleje Bologne i ulice Blanje dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 71-godišnja žena. Nesretna je žena kolnik je prelazila u smjeru sjevera između zaustavljenih automobila. Kad je došla do sredine kolnika koji je razgraničen s dvije pune linije, na nju je u kočenju naletio teretni automobil VW T4 2.5 TDI, kojim je upravljao 21-godišnji muškarac. Volkswagen se kretao Alejom Bologne prema zapadu.
U trenutku naleta na pješakinju sudarila su se još dva automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, škoda octavia i seat latea 1.6 XL. Oba automobila kretali su se prema zapadu kao i gore spomenuti teretni volkswagen. Škoda, kojom je upravljao 45-godišnji muškarac, naletjela je na stražnji lijevi dio seata (upravljao 34—godišnji muškarac) koji je zatim udario stražnji dio volkswagena.
Pješakinja je na mjestu nesreće poginula, a promet se za vrijeme očevida obavljao naizmjeničnim propuštanjem do 8.20 sati kada je normaliziran.

 Molimo sve svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se jave II. postaji prometne policije na telefon 6530 - 870 ili 192.Pisane vijesti