Pula: priveden muškarac zbog deset kaznenih djela

Slika topvijesti/godina_2009/svibanj/pula_razbojnik01.jpg

Osnovano se sumnja da je u ulici Castropola taj muškarac počinio razbojništvo na štetu 69-godišnjakinje tako što joj je prišao s leđa, napao je te joj iz ruke oduzeo torbu u kojoj se nalazio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. U devet je navrata osobama u dobi od 74 do 88 godina drsko istrgnuo

Pulska je policija provedenom kriminalističkom obradom  nad 31-godišnjim srbijanskim državljaninom utvrdila osnovanu sumnju da je od 14. do 17. svibnja na području Pule počinio deset kaznenih djela, odnosno, razbojništvo i devet teških krađa.

Osnovano se sumnja da je u ulici Castropola taj muškarac počinio razbojništvo na štetu 69-godišnjakinje tako što joj je prišao s leđa, napao je te joj iz ruke oduzeo torbu u kojoj se nalazio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. U devet je navrata osobama  u dobi od 74 do 88 godina drsko istrgnuo torbicu s novčanikom, novcem i osobnim dokumentima nakon čega je pobjegao u nepoznatom smjeru. Procjenjuje se da je materijalna šteta u tih devet krađa više tisuća kuna. U sklopu kriminalističke obrade izvršena je i pretraga stana te osobnog vozila pa je pronađena većina ukradenih predmeta.

Nakon provedene kriminalističke obrade,  31-godišnjak je uz kaznene prijave u ponedjeljak, 18. svibnja u 20.30 sati, priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.



Stranica