Reorganizacija MUP-a RH: Forum rukovoditelja PU karlovačke

Slika topvijesti/2016/svibanj/forum PU karlovacka.JPG

U Policijskoj upravi karlovačkoj održao se u utorak, 10. svibnja još jedan forum rukovoditelja. Članovi Radne skupine dr. sc. Josip Pavliček, dr. sc. Lana Milivojević i dr. sc. Mirjana Kondor Langer su i ovog puta predstavili Smjernice za reorganizaciju MUP-a RH kako bi zaposlenike upoznali s projektom reorganizacije, pozvali ih na suradnju i motivirali, prepoznajući svakog zaposlenika kao nositelja promjene.

Foto: PU karlovačka

U Policijskoj upravi karlovačkoj održao se u utorak, 10. svibnja još jedan forum rukovoditelja.

Članovi Radne skupine dr. sc. Josip Pavliček, dr. sc. Lana Milivojević i dr. sc. Mirjana Kondor Langer  su i ovog puta predstavili Smjernice za reorganizaciju MUP-a RH kako bi zaposlenike upoznali s projektom reorganizacije, pozvali ih na suradnju i motivirali, prepoznajući svakog zaposlenika kao nositelja promjene.

Rukovoditelji policijske uprave su ovu priliku iskoristili i aktivno se uključili u ovaj forum postavljajući razna pitanja i iznoseći praktične prijedloge.

U cilju operativne, diskretne i funkcionalne organizacije koja će biti na ponos svih, nastavlja se održavanje foruma rukovoditelja MUP-a kako bi zainteresirani stekli uvid u prijedloge promjena koje će reorganizacija donijeti.


 



Pisane vijesti