Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Pravilnika o obrascima isprava i evidencijama o oružju i streljivu

Slika /SAVJETOVANJE/ilustracije/savjetovanje15.jpg

Ministarstvo unutarnjih poslova poziva predstavnike zainteresirane javnosti da dostave svoje primjedbe i prijedloge putem elektroničke aplikacije e-Savjetovanje do 27. kolovoza 2019. godine

Ministarstvo unutarnjih poslova je danas, 29. srpnja 2019. godine otvorilo savjetovanje za zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Pravilnika o obrascima isprava i evidencijama o oružju i streljivu.
 
Ovim Pravilnikom propisuju se sadržaj i izgled obrasca zahtjeva za izdavanje odobrenja za nabavu oružja, odobrenja za nabavu oružja, prethodne suglasnosti za unos oružja ili streljiva u Republiku Hrvatsku, obavijesti o nabavi oružja ili streljiva u Republici Hrvatskoj, odobrenja za iznos oružja ili streljiva iz Republike Hrvatske, zahtjeva za registraciju oružja, oružnih listova, europske oružne propusnice, odobrenja za sakupljanje oružja kategorije B, odobrenja za sakupljanje oružja kategorije C, potvrda o prijavljenom oružju kategorije B u svrhu sakupljanja, potvrda o prijavljenom oružju kategorije C u svrhu sakupljanja, potvrda o prijavljenom oružju kategorije C, odobrenja za unos lovačkog ili sportskog oružja i streljiva u Republiku Hrvatsku, sadržaj i izgled evidencije o sakupljenom oružju kategorije B, sadržaj i izgled evidencije o sakupljenom oružju kategorije C, te način vođenja propisanih evidencija.
 
Ministarstvo unutarnjih poslova poziva predstavnike zainteresirane javnosti da dostave svoje primjedbe i prijedloge putem elektroničke aplikacije e-Savjetovanje do 27. kolovoza 2019. godine.
 
 

Priopćenja | Savjetovanje