Split: pronađen heroin i marihuana

Slika ILUSTRACIJE/marihuana3.jpg

Jučer, 13.01. policijski su službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom i 31-godišnjakinjom, zbog osnovane sumnje da su 11. siječnja zajedno otputovali u Mostar

Jučer, 13.01. policijski su službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom i 31-godišnjakinjom, zbog osnovane sumnje da su 11. siječnja zajedno otputovali u Mostar, gdje je 51-godišnjak od nepoznate osobe kupio heroin, koji je 31-godišnjakinja, putujući autobusom, prevezla u RH, nakon čega su se našli na području Imotskog. U okviru kriminalističkog istraživanja pretraženo je osobno vozilo VW Golf, kojim su navedene osobe putovale te je pronađeno 97,4 grama heroina. Osobe su, uz kaznene prijave po članku 173. Kaznenog zakona RH, privedene istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. 

Jučer, 13. siječnja je dovršeno i kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 28-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 26-godišnjak kupio prethodni dan marihuanu od 28-godišnjaka.  Obavljena je pretraga obiteljske kuće koju koristi 28-godišnjak te je pronađeno 228,8 grama marihuane, digitalna vaga i novac. Protiv 26-godišnjaka slijedi kaznena prijava dok je 28-godišnjak priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. 



Pisane vijesti