Tamburaški orkestar djelatnika MUP-a nastupio na koncertu u Koprivnici

Slika topvijesti/2015/svibanj/KoncertKoprivnica/naslovna.jpg

Na koncertu su izvedene najljepše i najzapaženije skladbe iz svih krajeva Hrvatske. Tamburaški orkestar djelatnika MUP-a nastupio je s osam skladbi prateći Peru Rogana, Radeka Brodareca i Franju Barića, a također i stalne vokalne soliste orkestra Borisa Novaka i Ivana Puljića. Svojom izvedbom orkestar je osvojio

Foto: MUP
 
U prepunoj dvorani "Domoljub" u Koprivnici sinoć je održan Veliki zabavni koncert pod nazivom "Najljepše pjesme Podravine i Lijepe naše".
 
Uz već poznate i priznate umjetnike kao što su Martin Sagner-Dudek, Ivan Fiolić Fio, Radek Brodarec, Franjo Barić, Pero Rogan, Mily, Darija Kopričanec, Darko Barić, Tamburaški sastav Podravci, Tamburaški sastav Konarači, Josip Škrinjar i Veseli Podravci, Opijum band, KUD Ždala, nastupio je i Tamburaški orkestar djelatnika MUP-a.
 
Na koncertu su izvedene najljepše i najzapaženije skladbe iz svih krajeva Hrvatske. Tamburaški orkestar djelatnika MUP-a nastupio je s osam skladbi prateći Peru Rogana, Radeka Brodareca i Franju Barića, a također i stalne vokalne soliste orkestra Borisa Novaka i Ivana Puljića.
 
Svojom izvedbom orkestar je osvojio brojne posjetitelje i nagrađen je velikim pljeskom.
 
Voditelj programa bio je Siniša Cmrk, a koncert je organizirala Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije.


Pisane vijesti