Tečaj "Obrada foto i video materijala računalnim aplikacijama"

Slika /topvijesti/2018/12_prosinac/Te%C4%8Daj%20Obrada%20foto%20i%20video%20materijala%20ra%C4%8Dunalnim%20aplikacijama/DSC_0022.JPG

Danas je u Valbandonu završio trodnevni specijalistički tečaj „Obrada video i foto materijala računalnim aplikacijama“

Foto: MUP

Tečaj, u organizaciji Zapovjedništva interventne policije, namijenjen za policijske službenike za foto i video dokumentiranje i dokumentariste, vodio je Davor Budišćak, policijski službenik za foto i video dokumentiranje Zapovjedništva interventne policije.

Svrha tečaja je stjecanje kompetencija u cilju postizanja odgovarajuće razine znanja za kvalitetnu izradu video i foto elaborata koji će poslužiti kao dokaz u prekršajnom ili kaznenom postupku protiv osobe ili skupine zatečene u protupravnom ponašanju. Također bi na ovakav način snimljeni elaborati bili namijenjeni za analizu policijskog postupanja Interventne policije i implementiranja u program obuke.

Na kraju uspješno provedenog teoretskog i praktičnog dijela tečaja i evaluacije stečenih znanja, na kojem su bili nazočni policijski službenici iz svih 20 Policijskih uprava, podijeljena su Uvjerenja i certifikati o položenom specijalističkom tečaju „Obrada video i foto materijala računalnim aplikacijama“.


Pisane vijesti | Odgoj i obrazovanje