Teška prometna nesreća u Kuparima

Slika PU_DN/traka07.jpg

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć, 25. prosinca, oko 22.35 sati, na D-8, u blizini mjesta Kupari u Župi dubrovačkoj, dvije osobe su smrtno stradale, jedna je teže, a tri su lakše ozlijeđene. Naime, 18-godišnjak je upravljao automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera zapada prema istoku, kada je dolaskom na predio Blato u blizini Kupara, izgubio

Foto: Ilustracija

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć, 25. prosinca, oko 22.35 sati, na D-8, u blizini mjesta Kupari u Župi dubrovačkoj, dvije osobe su smrtno stradale, jedna je teže, a tri su lakše ozlijeđene.

Naime, 18-godišnjak je upravljao automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera zapada prema istoku, kada je dolaskom na predio Blato u blizini Kupara, izgubio nadzor nad upravljačem, prešao u suprotnu kolničku traku te udario u drvo i metalni nosač reklame, nakon čega se vozilo zaustavilo na zemljanoj površini van kolnika. U automobilu se nalazilo ukupno šest osoba, u dobi od 15 do 18 godina. U ovoj teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica putnika, u dobi od 15 i 16 godina, jedna osoba je teže, dok su vozač i dvojica putnika lakše ozlijeđeni. Svi ozlijeđeni su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na daljnjem liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Očevid ove prometne nesreće obavio je nadležni državni odvjetnik u suradnji s  policijskim službenicima.



Pisane vijesti