Teška prometna nesreća u Zlataru

Slika PU_KZ/policajac01.jpg

 U subotu 30. siječnja 2016. godine, oko 18 sati u Zlataru, došlo je do prometne nesreće u kojom je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, dvije osobe teške tjelesne ozlijede, a dvije su osobe smrtno stradale.

FOTO: Ilustracija

U subotu 30. siječnja 2016. godine oko 18 sati u Zlataru, došlo je do prometne nesreće u kojom je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, dvije osobe teške tjelesne ozlijede, a dvije su osobe smrtno stradale.

Do prometne nesreće došlo je što 28-godišnji hrvatski državljanin brzinu vozila nije prilagodio osobini ceste, stanju kolnika i vidljivosti, uslijed čega je izlaskom iz zavoja prešao na dio kolnika namijenjen kretanju vozila iz suprotnog gdje je lijevom bočnom stranom svog automobila udario u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin koji se nalazio sam u vozilu.   

U prometnoj nesreći 34-godišnji hrvatski državljanin zadobio je lakše tjelesne ozlijede, 19-godišnji i 21-godišnji hrvatski državljani zadobili su teške tjelesne ozlijede, dok su 28-godišnji i 22-godišnji hrvatski državljani smrtno stradali.



Pisane vijesti