Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

Tijekom noći s 27. na 28. studenog, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u ulici Marina Držića, s parkirališta otuđio osobni automobil marke Škoda Octavia, vlasništvo Karlovčanina starog 31 godinu. Materijalna šteta je oko 80 tisuća kuna. U razdoblju od 25. do 28. studenog, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, Cerovac Vukmanićki, provalio u skladište tvrtke, te s više strojeva za rezanje i obradu granita, otuđio kablove za napajanje i jednu centralnu upravljačku jedinicu. Materijalna šteta je oko 120 tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 27. na 28. studenog, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u ulici Marina Držića, s parkirališta otuđio osobni automobil marke Škoda Octavia, vlasništvo Karlovčanina starog 31 godinu. Materijalna šteta je oko 80 tisuća kuna.

U razdoblju od 25. do 28. studenog, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, Cerovac Vukmanićki, provalio u skladište tvrtke, te s više strojeva za rezanje i obradu granita, otuđio kablove za napajanje i jednu centralnu upravljačku jedinicu. Materijalna šteta je oko 120 tisuća kuna.



Pisane vijesti