Traže se svjedoci - očevici u Osijeku

Slika PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/palica01.jpg

OSIJEK - Jučer, 24. veljače, u vremenskom periodu od 10,45 sati do 10,55 sati u Osijeku, na parkirališnom prostoru Trgovačkog centra „Kaufland“, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Jučer, 24. veljače, u vremenskom periodu od 10,45 sati do 10,55 sati u Osijeku, na parkirališnom prostoru Trgovačkog centra „Kaufland“, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali teretni automobil bijele boje i parkirani osobni automobil marke „Volkswagen Passat“ bijele boje.

Nadalje, 20. prosinca 2014. godine, u vremenu od 11,00 sati do 13,00 sati u Osijeku, u Ulici kralja Petra Svačića na parkirališnom prostoru ispred trgovine „Mazda Perković „ i pekarnice „Olimp“ dogodila se prometne nesreća sa ozlijeđenom osobom na način da je NN vozač upravljajući NN osobnim automobilom tamnozelene boje zadnjim djelom vozila udario u 83-godišnju pješakinju. Nakon udara NN vozač ozlijeđenu pješakinju svojim vozilom prevezao je na adresu stanovanja.

Na mjestu događaja prometne nesreće bilo je prisutno više građana koji su ozlijeđenoj pješakinji htjeli pružiti pomoć, između ostalih i jedan mlađi bračni par.

Molimo, u cilju rasvjetljavanja događaja, NN vozača teretnog automobila bijele boje, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći 24. veljače, kao i sve svjedoke – očevice, te mlađi bračni par koji se nalazio na mjestu događaja da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112,  031/ 237-114 ili na 192.



Pisane vijesti