Trčite s policijom: Zajedno smo brži

Slika topvijesti/2017/rujan/novi logo_mali.jpg

Povodom Dana policije, 30. rujna ove godine na Športsko-rekreacijskom centru Jarun održat će se utrka građana i policije „Zajedno smo brži“. Trasa utrke biti će duga 6,3 km (jedan krug oko ŠRC Jarun).  

Povodom Dana policije, 30. rujna ove godine na Športsko-rekreacijskom centru Jarun održat će se utrka građana i policije „Zajedno smo brži“. Trasa utrke biti  će duga 6,3 km (jedan krug oko ŠRC Jarun).

U ovogodišnje obilježavanje u utrku se možete prijaviti preko web stranice: http://www.utrka.com/utrke/mup/2017/info/ do petka, 22. rujna do 12 sati.

Cilj zajedničkih aktivnosti povodom Dana policije je aktivno uključivanje građana u program obilježavanja Dana policije, zbližavanje građana i policije, unaprjeđenje odnosa i poboljšanje komunikacije koja bi dodatno doprinijela prepoznatljivosti rada policije, kao snage na koju se građani mogu osloniti prema sloganu „Sigurnost i povjerenje“.

Podizanje startnih brojeva za utrku predviđene su na sam dan utrke od 9 do 10.30 sati između ulaza Hrvatski sokol i Hrgovići na Jarunu, a start utrke je predviđen u 11 sati.

Moguće su prijave i na dan utrke, ali u tom slučaju se ne garantira dobivanje startnog broja i majice. Trčat će se u kategorijama muški: građani i policajci te žene: građanke i policajke. Najbolji će biti nagrađeni prigodnim nagradama. Kotizacija za utrku se ne plaća.

Pozivamo sve zainteresirane građane i policijske službenike koji se aktivno ili rekreativno bave trčanjem, ali i one koji se nisu nikada do sada utrkivali da svojim sudjelovanjem doprinesu odvijanju Dana policije.

Prijavite se i trčite s policijom.



Pisane vijesti