U Makarskoj ministar Božinović potpisao ugovor vrijedan pola milijuna kuna za obnovu PP Makarska

Slika topvijesti/2018/10_listopad/UgovorMak.jpg

Foto: MUP RH

Sukladno strategiji Ministarstva unutarnjih poslova da u suradnji s jedinicama lokalne samouprave radi na poboljšanju radnih, materijalnih i financijskih uvjeta za policijske službenike, danas, 24. listopada na svečanoj sjednici Grada Makarske potpisan je sporazum o sufinanciranju uređenja Policijske postaje Makarska.

Sporazum su na svečanoj sjednici gradskog vijeća potpisali ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović i gradonačelnik Grada Makarske Jure Brkan. Svečana sjednica gradskog vijeća Grada Makarska održana je u hotelu Park povodom obilježavanja dana Grada, na kojoj su uz predsjednika Vlade RH mr. sc. Andreja Plenkovića, prisustvovali i izaslanik Predsjednice savjetnik dr.sc. Tomislav Madžar, ministri u Vladi, župan Splitsko-dalmatinske županije i mnogobrojna izaslanstva gradova i općina. 

Sporazumom je dogovoreno zajedničko ulaganje u obnovu zgrade Policijske postaje Makarska u iznosu od 500.000 kuna, u čemu će udio Grada Makarske biti 80, a Ministarstva unutarnjih poslova 20 posto.

Radovi na policijskoj postaji započet će tijekom 2019. godine, a renovirat će se cjelokupni objekt postaje, čime će se poboljšati i unaprijediti uvjeti rada policijskih službenika.



Pisane vijesti