U ormaru uzgajao marihuanu

Slika topvijesti/2013/sijecanj/ormar.jpg

Policija je u ormaru pronašla 4 vaze sa zasađenim stabljikama marihuane, visine od 49 do 57 cm, kao i rasvjetnu opremu i ventilatore za uzgoj marihuane. Osim navedenog, u kući je pronađen je i 31,9 g sjemenki marihuane, 0,5 g marihuane, kao i tablete Diazepam i Praxiten bez liječničke dokumentacije.

Foto: PU primorsko-goranska

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Malog Lošinja zbog neovlaštenog posjedovanja droge. Navedenog 24-godišnjaka policija je zatekla u Malom Lošinju i kod njega pronašla 1,7 g droge marihuana i tablete Normabel bez potrebne liječničke dokumentacije. U kući koju koristi 24-godišnjak na otoku Cresu, policija je u ormaru pronašla 4 vaze sa zasađenim stabljikama marihuane, visine od 49 do 57 cm, kao i rasvjetnu opremu i ventilatore za uzgoj marihuane. Osim navedenog, u kući je pronađen je i 31,9 g sjemenki marihuane, 0,5 g marihuane, kao i tablete Diazepam i Praxiten bez liječničke dokumentacije.

Po okončanom kriminalističkom istraživanju protiv 24-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, kao i kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.



Pisane vijesti