U prometnoj nesreći smrtno stradala 34-godišnjakinja

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Danas oko 6.40 sati na državnoj cesti D-3 u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom dogodila se prometna nesreća između autobusa i osobnog automobila. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 34-godišnjakinja koja je iz za sada neutvrđenog razloga prešla na suprotan kolnički trak i udarila u autobus zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno je stradala 34-godišnja vozačica osobnog automobila, a vozač autobusa i jedna putnica iz autobusa su lakše ozlijeđeni. Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Karlovcu, a promet na tom dijelu državne ceste bio je u prekidu od 6.40 do 11 sati. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.  

Foto: ilustracija

Danas oko 6.40 sati na državnoj cesti D-3 u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom dogodila se prometna nesreća između autobusa i osobnog automobila. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 34-godišnjakinja koja je iz za sada neutvrđenog razloga prešla na suprotan kolnički trak i udarila u autobus zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 34-godišnja vozačica osobnog automobila, a vozač autobusa i jedna putnica iz autobusa su lakše ozlijeđeni. Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Karlovcu, a promet na tom dijelu državne ceste bio je u prekidu od 6.40 do 11 sati. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.



Pisane vijesti