U prometnoj nesreći smrtno stradao 51-godišnjak

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Jučer,14.rujna oko 10.15 sati u Šibeniku, predio Njivice u blizini „Kave“ na cesti D-8 sudarila su se dva osobna vozila pri čemu je 51-godišnjak s područja Skradina, vozač osobnog vozila šibenskih registracijskih oznaka preminuo na mjestu događaja. Vozač drugog osobnog vozila splitskih registracijskih oznaka 26-godišnjak iz Šibenika zadobio je lakše tjelesne ozljede  

foto: ilustracija

Jučer,14.rujna oko 10.15 sati u Šibeniku, predio Njivice u blizini „Kave“ na cesti D-8  sudarila su se dva osobna vozila pri čemu je  51-godišnjak s područja Skradina, vozač osobnog vozila šibenskih registracijskih oznaka preminuo na mjestu događaja. Vozač drugog osobnog vozila  splitskih registracijskih oznaka 26-godišnjak iz Šibenika zadobio je lakše tjelesne ozljede koje su mu utvrđene u Općoj bolnici Šibenik odakle je pušten. Prometna nesreća se dogodila na način da je osobno vozilo splitskih registracijskih oznaka prešlo na prometni trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera gdje se sudara s osobnim vozilo šibenskih registaracijskih oznaka koje se kretalo iz smjera Šibenik.

Promet je u 13 sati normaliziran a dotad se uz regulaciju odvijao jednim trakom. Tijelo preminulog je prevezeno na odjel patologije Opće bolnice Šibenik.

Protiv 26-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.



Pisane vijesti