U prtljažniku vozila pronađena maloljetnica

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/GRANICA/granica.jpg

Na ulaznu kontrolu na graničnom prijelazu Plovanija pristupilo je vozilo VW Touran, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji državljanin Njemačke, a s njim se u vozilu kao suvozačica nalazila i maloljetna državljanka Njemačke. Prilikom pregleda prtljažnika, policijski službenici pronašli su sakrivenu maloljetnu državljanku Irana 

Foto: Ilustracija 

Bujska je policija, prilikom obavljanja granične kontrole, u prtljažniku automobila pronašla sakrivenu maloljetnu državljanku Irana.

Naime, jučer oko 10 sati, na ulaznu kontrolu na graničnom prijelazu Plovanija pristupilo je vozilo VW Touran, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji državljanin Njemačke, a s njim se u vozilu kao suvozačica nalazila i maloljetna državljanka Njemačke. Prilikom pregleda prtljažnika, policijski službenici pronašli su sakrivenu maloljetnu državljanku Irana, koja kod sebe nije imala valjanu putnu ispravu za prelazak državne granice.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice, državljanki Irana izdan je prekršajni nalog, dok je državljanin Njemačke zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o strancima, priveden na prekršajni sud.



Pisane vijesti