U tri navrata zaplijenjeno 1 690 kutija cigareta

Cigarete su pronađene skrivene iznad krovnog pokrova, ispod sjedala, te u posebno prilagođenim i dorađenim prostorima iza stražnjeg sjedala u otvorima, u šasiji i u prostoru rezervoara za benzin. Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela izbjegavanja carinskog nadzora.

Na Graničnom prijelazu „Stara Gradiška“ policijski i granični službenici prilikom redovite granične kontrole u razdoblju od 15. do 17. svibnja u tri vozila pronašli su sveukupno 1 690 kutija raznih vrsta cigareta.

Dvojica državljana Bosne i Hercegovine (1970. i 1957. godište) i jedna hrvatska državljanka (1967. godište) cigarete su skrili u unutrašnjost dvaju osobnih vozila i jednog kombi-vozila. 

Muškarci i žena su 1 690 kutija cigareta unijeli u Republiku Hrvatsku, izbjegavajući carinski nadzor. Međutim, cigarete su ipak pronađene skrivene iznad krovnog pokrova, ispod sjedala, te u posebno prilagođenim i dorađenim prostorima iza stražnjeg sjedala u otvorima, u šasiji i u prostoru rezervoara za benzin.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela izbjegavanja carinskog nadzora, protiv dvojice muškaraca i žene slijedi podnošenje kaznenih prijava.



Stranica