Uhićeni zbog sumnje u počinjenja razbojništva u Solinu i Zadru

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/uhicenik1.jpg

Policija je sinoć oko 23.50 sati zaprimila dojavu da je u Solinu u automat klubu nepoznati muškarac uz prijetnju pištoljem zaposlenici otuđio novčanik s novcem i pobjegao.

Policija je sinoć oko 23.50 sati zaprimila dojavu da je u Solinu u automat klubu nepoznati  muškarac  uz prijetnju pištoljem zaposlenici otuđio novčanik s novcem i pobjegao. Policijski službenici Interventne jedinice policije u neposrednoj blizini automat kluba uočili su muškarca koji je bježao, te su sumnjajući da je povezan s događajem, krenuli za njim. Sustigli su ga, i kako bi ga spriječili u bijegu, nad muškarcem su uporabili sredstva prisile. Osoba je privedena u Policijsku postaju Solin radi provođenja kriminalističkog istraživanja, a na mjestu događaja je obavljen očevid.

Također, sinoć oko 18 sati, na Jadranskoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj došao u trgovinu te uz prijetnju oštrim predmetom, od 51-godišnje zaposlenice otuđio novac i pobjegao. Ubrzo nakon događaja, policijski službenici kriminalističke policije u neposrednoj blizini zatekli su 29-godišnjaka koji im je pokušao pobjeći, a kad su ga u tome spriječili kod njega je pronađen nož i novac za koji se sumnja da je pribavljen u ovom razbojništvu. Muškarac je uhićen i priveden te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više razbojništava na području Zadra.



Pisane vijesti