Uhitili odbjeglog dilera

Slika ILUSTRACIJE/kokain.jpg

U ponedjeljak, 26. ožujka, u kasnim večernjim satima na Međunarodni granični prijelaza Macelj, kao putnik u autobusu bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka s namjerom ulaska u RH, pristupio je 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Tijekom granične kontrole trčeći se udaljio u smjeru unutrašnjosti Republike Hrvatske, te je prilikom bijega odbacio PVC-e vrećicu u kojoj se nalazilo 374 grama opojne droge tipa "kokain".

U ponedjeljak, 26. ožujka,  u kasnim večernjim satima na Međunarodni granični prijelaza Macelj, kao putnik u autobusu bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka s namjerom ulaska u RH, pristupio je 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Tijekom granične kontrole trčeći se udaljio u smjeru unutrašnjosti  Republike Hrvatske, te je prilikom bijega odbacio PVC-e vrećicu u kojoj se nalazilo 374 grama opojne droge tipa "kokain".

U jutarnjim satima 27. ožujka, Policijski službenici Grupe kriminaliteta droga Policijske uprave krapinsko-zagorske su u mjestu Sveti Križ Začretje zatekli i uhitili osumnjičenog, nakon čega je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.  

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 25-godišnjak nabavio veću količinu kokaina s namjerom preprodaje na ilegalnom bosansko-hercegovačkom narko tržištu. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na oko 200 000 kuna.



Pisane vijesti