Zagreb: Razbojništva i teška tjelesna ozljeda u pokušaju

Mladić je počinio više razbojništava na štetu 16 zaposlenika u 10 pravnih osoba te kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju

 

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić u suradnji s Odjelom općeg kriminaliteta PU zagrebačke i policijskim službenicima 2. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio više razbojništava na štetu 16 zaposlenika u 10 pravnih osoba te kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu 31-godišnje zaposlenice kasina sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičeni je do 10. studenoga do 28. prosinca prošle godine na području Zaprešića i Zagreba dolazio do kockarnica, automat kluba, benzinskih postaja, trgovina, dok su se u njima nalazili zaposlenici i, uz prijetnju vatrenim oružjem, od njih tražio novac.  Sveukupna materijalna šteta iznosi 47 516 kuna. U prosincu 2010. prilikom počinjenja razbojništva u kockarnici u Zaprešiću 29-godišnjak je 31-godišnju zaposlenicu odgurnuo te se ona ozlijedila. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Pisane vijesti