Zagrebačka policija riješila ubojstvo iz 2009.

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/lisice.jpg

Policijski službenici zagrebačkog Sektora kriminalističke policije, Službe općeg kriminaliteta dovršili su višegodišnje kriminalističko istraživanje kaznenog djela ubojstva. Ubojstvo je počinjeno između 21. i 23. svibnja 2009. godine u stanu u Vodovodnoj ulici na štetu 84-godišnjaka. Prilikom navedenog kaznenog djela otuđeno je oko 120.000 kuna i zlatni muški sat.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici zagrebačkog Sektora kriminalističke policije, Službe općeg kriminaliteta dovršili su višegodišnje kriminalističko istraživanje kaznenog djela ubojstva. Ubojstvo je počinjeno između 21. i  23. svibnja 2009. godine u stanu u Vodovodnoj ulici u Zagrebu na štetu 84-godišnjaka. Prilikom navedenog kaznenog djela otuđeno je oko 120.000 kuna i zlatni muški sat.

Kriminalističkim istraživanjem i provedenim dokaznim radnjama utvrđena je sumnja kako je počinitelj djela hrvatska državljanka rođena 1993. godine. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva iz članka 91. točke 4. i 5. Kaznenog zakona (NN 110/97, ubojstvo iz koristoljublja na osobito okrutan način), na štetu 84-godišnjaka, policija je protiv osumnjičene podnijela posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.



Pisane vijesti