Zahvala glavnog ravnatelja policije

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/zastave_mup_policija.jpg

Ponosan sam na povijesnu ulogu hrvatske policije u Domovinskom ratu, ali i na proteklih 20 godina njene transformacije u modernu, opremljenu

 

Poštovane policijske službenice i službenici,

nakon završetka svih planiranih aktivnosti policije povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja“ zahvaljujem se svima vama, prvenstveno onima koji su 4. kolovoza sudjelovali u mimohodu.

Želio bih istaknuti da sam kao glavni ravnatelj policije ponosan na povijesnu ulogu hrvatske policije u Domovinskom ratu, ali i na proteklih 20 godina njene transformacije u modernu, opremljenu, motiviranu i profesionalnu kako hrvatsku tako i europsku policiju, spremnu odgovoriti na sve sigurnosne izazove, prvenstveno znanjem i zakonitim radom te odgovornim ponašanjem do zadnjeg policijskog službenika, svjesnih svoje uloge i odgovornosti u modernom demokratskom hrvatskom društvu. 

Ešaloni policije u mimohodu bili su vidljiva i impresivna komponenta cjelokupne svečanosti, ali ne zaboravimo i nevidljivu komponentu policije tog dana. Ovdje mislim na policijske službenice i službenike te njihove rukovoditelje koji su osigurali da cijeli događaj prođe veličanstveno i bez ijednog incidenta. 

I na kraju želim zahvaliti svim ostalim službama unutar Ravnateljstva policije, ali i Ministarstva unutarnjih poslova, čiji su službenici u obliku logističke potpore omogućili policijskim službenicima da na najvišoj razini i na dostojanstven način prezentiraju policiju na mimohodu. 

Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić



Pisane vijesti