Zalužnica: zahvaljujuči kontakt policajcu očišćen prilazni put

Slika topvijesti/2012/studeni/zaluznica-kontak_policajac_2012..jpg

Kontakt policajac Policijske postaje Otočac Željko Ognjenović  upoznao je zamjenika načelnika Općine Vrhovine s navedenim problemom, s kojim je dogovorio da komunalno poduzeće „Vrhkom“ očisti prilazni put, što je jučer, 07. studenog i dovršeno.

Život bračnog para Hinić u mjestu Zalužnica, unatoč gotovo idiličnom okruženju, ipak je zagorčavao jedan problem koji im je znatno utjecao na kvalitetu života. 78-godišnja Marija i 87-godišnji Dušan žive u obiteljskoj kući koja je dosta udaljena od glavne ceste, a prilazni put od nekoliko stotina metara u potpunosti je zarastao u raslinje, te je prilaz njihovoj kući bio moguć jedino preko obližnjih livada koje su u privatnom vlasništvu. S obzirom da se radi o starijim ljudima kojima je svakodnevno potrebna liječnička i svaka druga pomoć, kontakt policajac Policijske postaje Otočac Željko Ognjenović odmah po saznanju za navedeni problem, uključio se u rješavanje. S navedenim problemom upoznao je zamjenika načelnika Općine Vrhovine, s kojim je dogovorio da komunalno poduzeće „Vrhkom“ očisti prilazni put, što je jučer, 7. studenog i dovršeno.

Izrazivši zadovoljstvo poduzetim mjerama, bračni par Hinić zahvalio se kontakt policajcu Željku Ognjenoviću i Općini Vrhovine, sa nadom da će im čišćenje puta omogućiti bolje kontakte sa rodbinom i mještanima Zalužnice.

Završetku radova prisustvovao je i kontakt policajac Željko Ognjenović koji je naglasio da je zadovoljstvo bračnog para Hinić najveća nagrada za obavljeni posao, iako je ovo završetak prvog dijela radova s obzirom da je dogovoreno da se u narednom periodu, kada to vremenske prilike budu dozvoljavale, put proširi i naspe pijeskom.



Pisane vijesti