Zatečen u vožnji s 2,81 promilom

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/PROMET/alkohol_smetnje_vida.jpg

Utvrđena mu je alkoholiziranost od 2,81 promilom, te je uhićen i zbog počinjenih prometnih prekršaja doveden na nadležni prekršajni sud. Istoga dana, oko 22.30 sati, na Gavrilovićevom trgu u Petrinji zaustavljen je osobni automobil  

Foto:  Ilustracija
 
U subotu, 23. svibnja pola sata iza ponoći, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su na Trgu Stjepana Radića u Petrinji zaustavili automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 48-godišnji vozač. Utvrđena mu je alkoholiziranost od 2,81 promilom, te je uhićen i zbog počinjenih prometnih prekršaja doveden na nadležni prekršajni sud. Istoga dana, oko 22.30 sati, na Gavrilovićevom trgu u Petrinji zaustavljen je osobni automobil austrijskih nacionalnih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola od 1,90 promila upravljao 40-godišnji vozač. On je do otriježnjenja u policijskoj postaji smješten u posebnu prostoriju te je protiv njega zbog vožnje pod utjecajem alkohola podnesen optužni prijedlog.
 
Također, policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske su jučer, 24. svibnja, zatekli vozače u pijanom stanju. Naime, jučer oko 2.40 sati u Pakracu u Ulici 30. svibnja policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke požeških registarskih oznaka zatekli 22-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,16 promila. Osim toga, istoga dana oko 4.35 sati u Pakracu u Ulici Vlade Laučana policijski službenici su u osobnom automobilu slovenskih registarskih oznaka zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem od 1,61 promilom. Budući da je postojala opasnost da će obojica nastaviti s činjenjem prekršaja, oni su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.


Pisane vijesti