Zbog poplave zatvorene ceste i granični prijelazi

Slika topvijesti/2012/studeni/policija_poplave.jpg

Zbog povišenog vodostaja rijeke Mure od jutros od 5.45 sati zatvoren je Granični prijelaz Sveti Martin na Muri (pogranični promet).

Foto: Ilustracija

PU krapinsko-zagorska: Zatvoren Granični prijelaz za pogranični promet Plavić

Radi povišenog vodostaja rijeke Sutle i razlijevanja vode preko Lokalne ceste LC 22026 jutros u 4.15 sati za sav promet zatvoren je Granični prijelaz  za pogranični promet Plavić. Promet je preusmjeren na Granični prijelaz Miljana i Razvor.

PU međimurska: Zatvoren GP Sveti Martin na Muri

Međimurska policija obavještava građane da je zbog povišenog vodostaja rijeke Mure od jutros od 5.45 sati zatvoren Granični prijelaz Sveti Martin na Muri (pogranični promet).

Granični prijelaz zatvoren je do daljnjeg, te se građani upućuju da koriste obližnje granične prijelaze.     

Zbog povišenog vodostaja rijeke Drave danas od 9.20 sati preventivno je zatvorena lokalna cesta između naselja Pušćine i Gornji Hrašćan.      

Nadalje,  zbog povišenog vodostaja rijeke Drave od 9.55 sati zatvoren je Međunarodni granični prijelaz Trnovec - Središće ob Dravi.

Policija moli građane da koriste obilazne prometne pravce.                                           

PU sisačko-moslavačka: Zatvorene ceste

Zbog najavljenog vodenog vala i mogućeg aktiviranja kanala Sava - Odra od jučer 5. studenog od 22.30 sati preventivno je zatvorena nerazvrstana cesta Pešćenica – Selce - Veleševec, 200 metara od pruge u smjeru Veleševca.

Isto tako,  za sav je promet zatvorena lokalna cesta 3156 Žažina – Mala Gorica.

Za teretna i velika vozila zatvorena je županijska cesta 3120 Žirčica – Martinska Ves. 

Policija moli građane da koriste obilazne prometne pravce.

Varaždin: Izvanredne mjere obrane od poplava

Od jučer, 5. studenog od 19.55 sati zatvoren je granični prijelaz Dubrava Križovljanska, a od danas, 6. studenog u 4.30 sati i granični prijelaz Otok Virje, zbog mogućeg prelijeva rijeke Drave.

Isto tako, od 4.23 sati zatvorena je županijska cesta 2 028 dionica Brezje – Otok Virje i od 8.35 sati lokalna cesta granični prijelaz Otok Virje – Virje Križovljansko.

Prema posljednjim informacijama Hrvatskih voda, količina protoka vode na području PU varaždinske je u posljednjih sat vremena u opadanju. 



Pisane vijesti