Zlouporaba položaja i ovlasti i krivotvorenje isprave

Slika /PU_PG/uhicenik05.jpg

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima Službe za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom  

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta u suradnji s policijskim službenicima Službe za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporaba položaja i ovlasti i kazneno djelo krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

Policija ga sumnjiči da je kaznena djela počinio u svojstvu zaposlenika stanice za tehnički pregled vozila s područja Primorsko-goranske županije. Sumnja se da je 15. prosinca ove godine pregledano osobno vozilo proglasio tehnički ispravnim iako je znao da ono nije tehnički ispravno te unijete podatke o tehničkoj ispravnosti naknadno izmijenio u službenim evidencijama.

Po završetku kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti