27-godišnji motociklista smrtno stradao u prometu

Slika PU_VS/Prometne/motocikli.jpg

Jučer, 21. rujna u 21.50 sati, u Boboti, u Mitrovićevoj ulici, 27-godišnjak iz Tenje, upravljajući motociklom marke „Benzhouyy“, smrtno stradao.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće i to u Boboti, Nuštru. Štitatru i državnoj cesti D-46 kod Tovarnika. U prometnim nesrećama u Štitaru, Vinkovcima i državnoj cesti D-46 nastupila je materijalna šteta, u prometnoj nesreći u Nuštu dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede, dok je u prometnoj nesreći u Boboti jedna osoba smrtno stradala, o čemu detaljnije priopćujemo:

Jučer, 21. rujna u 21.50 sati, u Boboti, u Mitrovićevoj ulici, 27-godišnjak iz Tenje, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao je neregistriranim motociklom marke „Benzhouyy“, kolnikom ulice Mitrovićeve iz smjera Ludvinaca u smjeru Bobote. Dolaskom do raskrižja sa lokalnom cestom broj 46001, uslijed neprilagođene brzine ( zavoj u lijevo i raskrižje ), došlo je do slijetanja motocikla sa kolnika na zelenu površinu, u kojoj je 27-godišnji vozač motocikla zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće.



Pisane vijesti