Bjelovar: Molimo očevice prometne nesreće da se jave

Molimo očevice ove prometne nesreće, a posebice vozača spomenutog kamiona, da se jave Postaji prometne policije Bjelovar ili na telefon broj 192 

Na području Bjelovara, kao što smo Vas ranije izvijestili,  20. listopada ove godine oko 11.20 sati dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Ćurlovac kod Bjelovara u kojoj je smrtno stradala 27-godišnjakinja iz Bjelovara. Naime,  ona je upravljajući vozilom marke  fiat punto  u pravcu Đurđevca u jednom trenutku izgubila  nadzor nad automobilom te desnim kotačima vozila zahvatila desnu zemljanu bankinu. Vozio se potom vratilo na kolnik, nekontrolirano se krećući i tada je desnim bočnim krajem svoga vozila udarila u prednji kraj osobnog automobila marke daewoo racer, gospićkih registracijskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smjera. Uslijed teških ozljeda koje je zadobila u ovoj prometnoj nesreći  vozačica punta je istog dana u  17 sati preminula u Općoj bolnici Bjelovar,  dok su dvije osobe iz  daewooa  teško, a dvije lakše ozlijeđene.

Budući da se došlo do saznanja koja ukazuju na mogućnost da je prometnu nesreću prouzročio nepoznati vozač osobnog automobila marke BMW, tamnije boje, koji se kretao u smjeru Bjelovara i koji je neposredno ispred zavojapretjecao nepoznati kamion te na taj način ugrozio vozačicu fiata koja je dolazila iz suprotnog smjera, molimo očevice ove prometne nesreće, a posebice vozača spomenutog kamiona, da se jave Postaji prometne policije Bjelovar ili na telefon broj 192.



Pisane vijesti