Čestitka glavnog ravnatelja policije za Dan policije 2016.

Slika topvijesti/2016/rujan/vnucec.jpg

Poštovane kolegice i kolege, drage policajke i policajci, u povodu Dana policije i blagdana našeg zaštitnika Svetog Mihovila upućujem vam svoje najiskrenije čestitke te Vam želim puno uspjeha u budućem radu, kao i u privatnom životu.   

Poštovane kolegice i kolege,

drage policajke i policajci,

u povodu Dana policije i blagdana našeg zaštitnika Svetog Mihovila upućujem vam svoje najiskrenije čestitke te Vam želim puno uspjeha u budućem radu, kao i u privatnom životu.

Iza nas je godina u kojoj se policija suočila s jednom od najvećih kriza u povijesti Republike Hrvatske – migracijskom krizom. Ono što ste pokazali nije bio samo profesionalizam i dosljedno izvršavanje zadaća, već i ljudskost, humanost, požrtvovnost  i solidarnost. Na svemu učinjenom vam čestitam! U godini iza nas, osim što smo bili suočeni s krizom nemjerljivih razmjera, obavili ste i sve svoje zadaće, svojim zalaganjem i predanim radom osigurali ste pozitivno stanje sigurnosti za građane Republike Hrvatske i Europske unije te omogućili da Hrvatska bude prepoznata kao sigurna zemlja.

Još jednom želim istaknuti kako sve postignuto, sve provedeno i učinjeno ne bi bilo moguće bez svih vas, svake policijske službenice i službenika.  Koristim ovu priliku da vam još jednom zahvalim na dosljednom, profesionalnom  i predanom obavljanju svojih zadaća. 

Kolegice i kolege neka vas prati sreća i zdravlje, razumijevanje i podrška vaših obitelji u odgovornom i časnom pozivu kojem ste posvećeni.

 

 

                                                            GLAVNI RAVNATELJ POLICIJE

                                                                        Zvonimir Vnučec



Pisane vijesti