DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI U POLICIJI

Zagreb, 27.rujna - Policijski sužbenici Policijske uprave zagrebačke i Ravnateljstva policije dobrovoljno su davali krv. Ekipe Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu primale su dobrotvorne davatelje od 10 do 16 sati , a tradicionalnoj humanitarnoj akciji pristupilo je više od stotinu službenika. Među prvima krv su dali načelnik Uprave kriminalističke policije Dragutin Cestar, načelnik PU zagrebačke Ivan Babić i njegovi suradnici, a davatelje je na početku akcije posjetio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Zagreb, 27.rujna - Policijski sužbenici Policijske uprave zagrebačke i Ravnateljstva policije dobrovoljno su davali krv.
Ekipe Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu primale su dobrotvorne davatelje od 10 do 16 sati , a tradicionalnoj humanitarnoj akciji pristupilo je više od stotinu službenika.
Među prvima krv su dali načelnik Uprave kriminalističke policije Dragutin Cestar, načelnik PU zagrebačke Ivan Babić i njegovi suradnici, a davatelje je na početku akcije posjetio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Stranica