Dodjela financijskih sredstava za provedbu projekta „Nabava licenci za uređaje za provjeru autentičnosti isprava 2024.- 2027.”

Slika /A1_WEB_ILUSTRACIJE/EU/eufondovi.jpg

Svrha projekta je nabava licenci za uređaje za provjeru autentičnosti isprava, koji doprinose otkrivanju i sprječavanju prelazaka granice sa krivotvorenim putnim ispravama

Temeljem projektnog prijedloga Uprave za granicu Ravnateljstva policije, Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela fondovima za unutarnje poslove, dana 28. veljače 2024. godine donijela je Odluku o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Nabava licenci za uređaje za provjeru autentičnosti isprava 2024.- 2027.” u okviru Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike (BMVI).
 
Svrha projekta je nabava licenci za uređaje za provjeru autentičnosti isprava, koji doprinose otkrivanju i sprječavanju prelazaka granice sa krivotvorenim putnim ispravama. 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 136.000,00 EUR s PDV-om, od čega je 100% opravdanih troškova projekta financirano sredstvima Fonda za integrirano upravljanje granicama, Instrumenta za financijsku potporu u području upravljanja granicama i vizne politike.

Stranica | Projekti