Dovršena krim. istraživanja

 

Jučer, 6. siječnja policijski službenici I. policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom, zbog osnovane sumnje  da je počinio razbojništvo u poslovnici pošte u Savskoj cesti i otuđio 16 000 kn. Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja,  uz posebno izvješće, prepraćen u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  

Isto tako policijski službenici Policijske postaje Vrbovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom, zbog osnovane sumnje da je počinila razbojstvo na štetu zaposlenice trgovine sa sjedištem u Vrbovcu. Naime, osumnjičena je 29. prosinca 2010. oko 18 sati ušla u trgovinu u sklopu vrbovečkog željezničkog kolodvora i uz prijetnju upaljačem u obliku pištolja počinila razbojstvo nad zaposlenicom navedene trgovine. Otuđila joj je oko 3 000 kuna i udaljila se s mjesta događaja.

Međutim, policijski službenici su pronašli 25-godišnjakinju i odveli je u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Potom je odvedena u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Pisane vijesti