Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom. Sumnjiči se da je 6.ožujka u stanu obiteljske kuće u Splitu hicem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 52-godišnjakinju. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko nad 40-godišnjakom koji se sumnjiči da je u noći 7.ožujka u Dugopolju pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 39-godišnjaka. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

 FOTO: ilustracija

Policijski službenici Prve policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom. Sumnjiči se da je 6.ožujka u stanu obiteljske kuće u  Splitu hicem  iz  vatrenog oružja teško ozlijedio 52-godišnjakinju. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.  

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko nad 40-godišnjakom koji se sumnjiči da je u noći 7.ožujka u Dugopolju pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 39-godišnjaka. Uz kaznenu prijavu  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  ubojstva u pokušaju doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti