Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policija05.bmp

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom . Utvrđena je sumnja da je tijekom ožujka u Splitu u dva navrata u automat klubu i kladionici s potvrdom do koje je došao nasilnim otvaranjem kladomata na blagajni preuzeo ukupno više od 14 tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe i prijevare protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je u siječnju u Kaštel Sućurcu provalio u prostor fast fooda i tom prilikom otuđio više od tisuću kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 FOTO: ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom . Utvrđena je sumnja da je tijekom ožujka u Splitu  u dva navrata u automat klubu i kladionici s potvrdom  do koje je došao nasilnim otvaranjem kladomata  na blagajni preuzeo ukupno više od 14 tisuća kuna. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe i prijevare protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je u siječnju u Kaštel Sućurcu provalio u prostor  fast fooda i tom prilikom otuđio više od tisuću kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti