Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_PS/Ilustracije server/grb-mup.jpg

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u utorak, 2. svibnja 2017. godine, oko

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u utorak, 2. svibnja 2017. godine, oko 18 sati, u Požegi, u Ulici Matije Gupca, u prostorijama Doma zdravlja, verbalno i tjelesno napao 30-godišnju zaposlenicu koja je lakše ozlijeđena zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u mjesecu travnju 51-godišnjakinji otuđio novčanik s dokumentima te je dana 16. travnja u Požegi s bankomata podigao novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 16 i 18 godina s područja Pleternice koje se sumnjiči da su  u razdoblju od 20. do 29. travnja 2017. godine, u mjestu Frkljevci, provalili u kuću u vlasništvu 65-godišnjaka, a također u istom mjestu, u razdoblju od 24. do 28. travnja 2017. godine, provalili  u vlasništvu 70-godišnjaka. Slijedi posebno izvješće.



Pisane vijesti