Dovršeno krim istraživanje: Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_PG/marih-mala.jpg

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom s područja Delnica i 25-godišnjakom iz okolice Fužina, kod kojih je 28. studenoga na autocesti A6

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom s područja Delnica i 25-godišnjakom iz okolice Fužina, kod kojih je 28. studenoga na autocesti A6 pronađena marihuana ukupne mase 25,884 kg. Utvrđeno je da su 32-godišnjak i 25-godišnjak, osim 28. studenoga, počinili i druga kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Tako su u veljači 2010. godine preko područja Primorsko-goranske županije osobnim automobilom prevezli 2 vreće s ukupno 20 kg marihuane, a 25-godišnjak je u travnju 2010. godine osobnim automobilom dostavio 15 paketa marihuane ukupne mase 15 kg, također prevezavši drogu preko područja Primorsko-goranske županije.

Protiv dvojice počinitelja podnesena je kaznena prijava, zbog počinjenih djela zlouporabe opojnih droga te su privedeni danas u 11 sati istražnom sucu Istražnog centra Županijskog suda u Rijeci.



Pisane vijesti