Državljani Albanije zatečeni s krivotvorenim ispravama

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/GRANICA/granica.jpg

Policijski službenici su u srijedu, 31. prosinca, prilikom obavljanja ulazne odnosno izlazne granične kontrole sa krivotvorenim ispravama zatekli dvoje stranih državljana.  

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Gruda i Postaje granične policije Metković su u srijedu, 31. prosinca, prilikom obavljanja ulazne odnosno izlazne granične kontrole sa krivotvorenim ispravama zatekli dvoje stranih državljana.
 
Radi se o 30-godišnjem državljaninu Albanije koji se prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Karasovići poslužio krivotvorenom albanskom putovnicom, a koji je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
 
U drugom se slučaju  radi o 27-godišnjem državljaninu Albanije koji je policijskim službenicima na graničnom prijelazu Klek, prilikom izlaska iz Republike Hrvatske, na uvid dao krivotvorenu međunarodnu vozačku dozvolu Albanije. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave 27-godišnji državljanin Albanije kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.


Pisane vijesti