Dubrovnik: Preprodaja opojnih droga

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom iz Dubrovnika koji je jučer, 27. listopada, uhićen u ugostiteljskom objektu u ulici Iva Vojnovića u Dubrovniku, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je nabavljao veće količine opojne droge kokain koju je pakirao u pvc vrećice težine 3 do 7 grama i prodavao konzumentima s područja Dubrovnika po cijeni od 500 kuna za 1 gram.

Osim što ga se sumnjiči da je osobno prodavao opojnu drogu kokain, osnovano se sumnja da je u tu svrhu angažirao i dvije muške osobe koje su za njega prodavale kokain stalnim kupcima. Riječ je o 34-godišnjaku, koji će naknadno uz kaznenu prijavu bit doveden pred Istražnog suca budući da se nalazi na liječenju u bolnici, a druga muška osoba u dobi od 33 godine je uhićena 14. listopada u Ulici Bana Josipa Jelačića i uz kaznenu prijavu, zbog preprodaje opojnih droga dovedena pred istražnog suca koji mu je odredio jednomjesečni pritvor.

Izvršenom pretragom obiteljske kuće u Dubrovniku, koju koristi osumnjičeni 35-godišnjak, pronađena je i oduzeta razna dokumentacija, više mobilnih telefona, osobni dokumenti, detektor skrivenih kamera i prislušnih uređaja, 780 EUR-a, 8 300 kn i dr. Osumnjičeni 35-godišnjak će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu bit doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Pisane vijesti