Dubrovnik: Vozilom sletjeli u more

Noćas u 00.24 sata, odmah nakon zaprimljene dojave da je osobno vozilo sletjelo s kolnika u more u Sustjepanu na području Dubrovnika, na mjesto događaja izišli su policijski službenici, ronioci Interventne jedinice policije, hitna pomoć, vatrogasci i plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik.

Prema dosad provedenim izvidima utvrđeno da su se u vozilu nalazile dvije muške i dvije ženske osobe, a vozilo se kretalo iz pravca Komolca prema Dubrovniku. Dvije ženske osobe u dobi od 16 i 22 godine, obje iz Dubrovnika, su uspjele isplivati nakon slijetanja vozila. Vozilom Hitne pomoći su prevezene u dubrovačku bolnicu gdje su im dijagnosticirane lakše tjelesne ozljede, a nakon pružene liječničke pomoći su puštene. Potraga za vozilom i dvjema muškim osobama prekinuta je noćas oko 3.15 sati, a nastavljena je jutros u 7 sati.

Jutros, oko 8 sati, na dubini od oko 12 metara, ronioci Interventne jedinice policije su pronašli vozilo s dvije mrtve muške osobe koje su izvadili iz auta i izvukli na obalu. Očevidom je utvrđeno utvrđeno da je riječ o 28-godišnjaku i 31-godišnjaku, obojici iz Dubrovnika. Nakon dovršenih izvidnih radnji o ovoj prometnoj nesreći slijedi obavijest nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti