Dvojica mladića i maloljetnik bacali po ulici kante za smeće

Slika topvijesti/2011/travanj_2011/kanta.jpg

Javni red i mir su narušavali tako što su u alkoholiziranom stanju po ulici vikali i galamili i tom prilikom skidali kante za smeće s metalnih držača i bacali ih po pješačkoj stazi, te kidali sa izloga trgovina razne plakate.

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske priveli su jutros oko 4,30 sati u Novoj Gradiški dva mladića u dobi od 18 i 20 godina i jednog 17-godišnjaka, i to zbog narušavanja javnog reda i mira.

Sva trojica su s područja Novske, a javni red i mir su narušavali tako što su u alkoholiziranom stanju (0,95, 1,38 i 0,82 promila) po ulici vikali i galamili i tom prilikom skidali kante za smeće s metalnih držača i bacali ih po pješačkoj stazi, te kidali sa izloga trgovina razne plakate.

Zbog mogućnosti da nastave s prekršajem policija ih je smjestila u posebne prostorije policije do otrježnjenja, odnosno prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv sve trojice slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. 



Pisane vijesti