Facebook stranica prikupila više od 1 000 fanova

Slika topvijesti/godina2010/studeni/ZZBN/fb.jpg

Ova Facebook stranica je prvo pojavljivanje Ministarstva unutarnjih poslova RH na društvenim mrežama. Na stranici možete pratiti sve novosti iz kampanje jer se svaki dan objavljuju video spotovi poznatih osoba koje su podržale kampanju, fotogalerije predavanja i drugih aktivnosti u kampanji koje se od 8. studenog održavaju u cijeloj Hrvatskoj.  

Facebook stranica „Živim život bez nasilja“, koja predstavlja istoimenu kampanju MUP-a i Ujedinjenih naroda u RH o borbi protiv nasilja u obitelji i nad ženama, danas je prikupila 1 010 članova. I taj se broj svake minute povećava...

Ova Facebook stranica je prvo pojavljivanje Ministarstva unutarnjih poslova RH na društvenim mrežama. Na stranici možete pratiti sve novosti iz kampanje jer se svaki dan objavljuju video spotovi poznatih osoba koje su podržale kampanju, fotogalerije predavanja i drugih aktivnosti u kampanji koje se od 8. studenog  održavaju u cijeloj Hrvatskoj.

Sve one koji još nisu, pozivamo da se pridruže stranici i pogledaju izjave predsjednika Republike Ive Josipovića i ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka, Blanke Vlašić, Vlade Šole, Vilibalda Kovača i ostalih javnih osoba.

Postanite fanovi Facebook stranice i živite život bez nasilja!    



Pisane vijesti