Glavni ravnatelj policije u PU vukovarsko-srijemskoj

Slika topvijesti/2016/prosinac/Bajakovo_GRP_8_12.jpg

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević održao je 8. prosinca radne sastanke u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj.

FOTO: MUP

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević održao je 8. prosinca radne sastanke u  Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj. Sastao se s rukovodstvom Policijske uprave i načelnicima policijskih postaja. Na sastanku je glavni ravnatelj policije govorio o prioritetima, projektima i smjernicama u radu, a rukovodstvo policijske uprave govorilo je o izazovima te  prijedlozima za otklanjanje postojećih problema.

Potom je glavni ravnatelj policije održao radni sastanak sa zaslužnim i istaknutim policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Dvanaestoricu policijskih službenika glavni ravnatelj policije pohvalio je i zahvalio im u ime cijelog policijskog sustava. Zamolio ih je da nastave s takvim pristupom u radu te svojim primjerom potaknu i druge policijske službenike da što bolje obavljaju policijski posao. Policijski službenici koji su sudjelovali u radnom sastanku su: Krešimir Hunjet, Josip Veselčić, Ivica Jukić, Željko Rambousek, Ivan Opačak, Anđelko Klaić, Goran Vig, Atila Kratofil, Luka Bičanić, Mladen Lulić, Dejan Debak i Željko Šarić.

Zatim je glavni ravnatelj policije obišao graničnu crtu gdje se susreo s policijskim ophodnjama, a u Postaji granične policije Bajakovo održao je sastanak s rukovodstvom Uprave za granicu, načelnicima PU vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske, PU osječko-baranjske te PGP Bajakovo. Tema sastanka bila je zaštita državne granice s posebnim osvrtom na granice na području PU vukovarsko-srijemske.

Uzevši u obzir činjenicu da su PGP Bajakovo i MCGP Karasovići najuspješniji granični prijelazi u Republici Hrvatskoj po zapljenama, odnosno suzbijanju krijumčarenja roba i ljudi,  glavni ravnatelj policije susreo se s najistaknutijim policijskim službenicima i carinicima na PGP Bajakovo. Pohvale za kvalitetno i učinkovito postupanje primili su policijski službenici: Samir Vudrić, Ana Radić, Josip Pandža, Niko Šimić, Krešimir Vidović te carinici Tomo Kajkić, i Goran Bosak.



Pisane vijesti