Intenzivna potraga za Antonijom Bilić traje i dalje

Slika topvijesti/2011/lipanj/antonia_bilic.jpg

Nastavlja se pretraga područja riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome Slapu, kao i pretraga akumulacijskoga jezera „Štikada“ kog Gračaca, gdje će se, osim jezera, pretraživati i područje oko njega. Pretraživat će se i područje dionice ceste od Prezida do Gračaca, kao i jezero Sveti Rok.  

Danas se nastavlja pretraga područja riječnoga korita rijeke Krke, od hidrocentrale Miljacka prema Roškome Slapu. Osima toga, nastavlja se i pretraga akumulacijskoga jezera „Štikada“ kog Gračaca, gdje će se, osim jezera, pretraživati i područje oko njega. Pretraživat će se i područje dionice ceste od Prezida do Gračaca, kao i jezero Sveti Rok.

U pretrazi, u kojoj i dalje sudjeluju pripadnici slovenske vojske i Specijalne policije, kao i pripadnici Oružanih snaga RH, sudjeluje više od 160 osoba, najvećim dijelom pripadnici interventne, specijalne i kriminalističke policije iz PU šibensko-kninske i drugih policijskih uprava. U pretrazi, a kao i svakoga dana, sudjeluju i pripadnici Gorske službe spašavanja sa psima.

Policija i danas nastavlja sa svim ostalim aktivnostima, odnosno sa detaljnom kriminalističko analitičkom analizom svih do sada raspoloživih podataka i obavijesti.



Pisane vijesti