IZJAVA ZA JAVNOST

Zbog okolnosti puštanja na dopust za dvostruko ubojstvo osuđenog Srđana M. ministar unutarnjih poslova Šime Lučin izrazio je nezadovoljstvo ministarstvu pravosuđa, tim prije što to nije prvi puta. Ministar Lučin od ministarstva pravosuđa zahtjeva utvrđivanje odgovornosti svih koji su počinili grube propuste u obavljanju svojih profesionalnih dužnosti te upozorava kako je neophodno prestati s dosadašnjom praksom u kazneno-popravnim ustanovama. S obzirom na ovaj događaj treba preispitati i politiku kazneno-popravnih ustanova budući u ovome slučaju, kao i u nekim ranijima policija nije dala suglasnost za puštanje da dopust osuđenika uz obrazloženje da je riječ o vrlo opasnoj osobi.

Zbog okolnosti puštanja na dopust za dvostruko ubojstvo osuđenog Srđana M. ministar unutarnjih poslova Šime Lučin izrazio je nezadovoljstvo ministarstvu pravosuđa, tim prije što to nije prvi puta.

Ministar Lučin od ministarstva pravosuđa zahtjeva utvrđivanje odgovornosti svih koji su počinili grube propuste u obavljanju svojih profesionalnih dužnosti te upozorava kako je neophodno prestati s dosadašnjom praksom u kazneno-popravnim ustanovama.

S obzirom na ovaj događaj treba preispitati i politiku kazneno-popravnih ustanova budući u ovome slučaju, kao i u nekim ranijima policija nije dala suglasnost za puštanje da dopust osuđenika uz obrazloženje da je riječ o vrlo opasnoj osobi.

Stranica