Karlovac: Opće opasna radnja

 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 12. prosinca u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, u Žumberačkoj ulici, trojica 26-godišnjaka iz Karlovca, pod utjecajem alkohola, bez povoda fizički napali 18-godišnjaka iz Karlovca te mu nanijeli lake tjelesne ozljede. Nakon toga dvojica 26-godišnjaka sjela su u osobni automobil, karlovačkih registracijskih oznaka želeći otići, no u tome ih je pokušavao spriječiti mladić star 20 godina i djevojka stara 29 godina.

 Tada ih je 26-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom s otvorenim suvozačevim vratima, srušio na tlo i vozilom prešao preko njihovih nogu. Srećom, samo ih je lakše ozlijedio. Potom je 26-godišnji vozač, krećući se vozilom unaprijed,  udario u stepenice ugostiteljskog objekta i u parkirani osobni automobil karlovačkih registracijskih.

 Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv sve trojice 26-godišnjaka i optužni prijedlog, zbog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

 

.

 



Pisane vijesti