Koprivnica: Prometna nesreća

 

Jučer, 2.01. 2011. godine oko 13.25 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a više ih je lakše ozlijeđeno.

Naime, 33-godišnja vozačica S.M. upravljala je osobnim automobilom marke VW vento, koprivničkih registracijskih oznaka, i kretala se otvorenim dijelom županijske ceste br. 2213 između Đurđevca i Čepelovca. Dolaskom u neposrednu blizinu mjesta Čepelovec, a zbog neprilagođene brzine došlo je do prelaska vozila na suprotan kolnički trak i udara u osobni automobil marke KIA, koji je vukao poluprikolicu. Tim je vozilima njemačkih nacionalnih registarskih oznaka iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnji hrvatski državljanin S.S. (1963).

U navedenoj prometnoj nesreći vozačica osobnog vozila zadobila je teške tjelesne ozljede od kojih je u vozilu Hitne pomoći preminula. Vozač skupa vozila te putnici u navedenom vozilu (muškarac 1967. godište i dijete 1998. godište) zadobili lakše tjelesne ozljede.

Za  vrijeme očevida od 13.45 do 17.50 sati dionica županijske ceste Đurđevac - Čepelovec bila je zatvorena za sav promet, a promet se odvijao zaobilazno lokalnim pravcima.                                                                 

                       U svezi ove prometne nesreće slijedi izviješće općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Pisane vijesti