Krali robu iz skladišta

Slika ILUSTRACIJE/uhicenik01.jpg

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 47-godišnjaka iz Zadra, koje se sumnjiči da su, tijekom 2010. i 2011.godine, iz skladišta trgovačkog društva u Zrmanjskoj ulici u Zadru, u kojem je jedan od njih radio kao skladištar, u više navrata otuđivali raznu robu i prodavali je za svoj račun. Da bi prikrili tako nastali manjak u tri navrata skladištar je policiji lažno prijavljivao provale u skladište.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 47-godišnjaka iz Zadra, koje se sumnjiči da su,  tijekom 2010. i 2011.godine, iz skladišta trgovačkog društva u Zrmanjskoj ulici u Zadru, u kojem je jedan od njih radio kao skladištar, u više navrata otuđivali raznu robu i prodavali je za svoj račun. Da bi prikrili tako nastali manjak u tri navrata skladištar je policiji lažno prijavljivao provale u skladište. Na ovaj način oštećenom trgovačkom društvu pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 750 000 kuna.

Provedenim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kaznena djela pronevjere i lažnog prijavljivanja  te je protiv njih podnesena kaznena prijava.



Pisane vijesti