Kutina: Kontakt policajac mještaninu Čaira pomogao očistiti snijeg

Slika PU_SiM/Vijesti/2018/Zima_pomoć/Čaire/Glavna.jpg

U četvrtak, 22. veljače u večernjim satima, kontakt policajac Policijske postaje Kutina Ivo Pezić je s obzirom na vremenske ne/prilike i sve teže zimske uvjete, u mjestu Čaire 85-godišnjem mještaninu Iliji Vujnoviću očistio snijeg na prilaznim stazama oko kuće

U četvrtak, 22. veljače u večernjim satima, kontakt policajac Policijske postaje Kutina Ivo Pezić je s obzirom na vremenske ne/prilike i sve teže zimske uvjete, u mjestu Čaire 85-godišnjem mještaninu Iliji Vujnoviću očistio snijeg na prilaznim stazama oko kuće. Ilija živi sam, a kako je osoba starije životne dobi, slab je da se uhvati u koštac sa snijegom i lopatom. Budući da snijeg nije prestajao padati, na njegovu veliku radost u pomoć mu je priskočio kontakt policajac, očistio snijeg te mu omogućio siguran izlazak iz kuće i dvorišta, a da pri tome ne padne i ozlijedi se. 

Ne treba posebno naglasiti kako je Ilija Vujnović bio ugodno iznenađen i posebno sretan što su ga se policajci sjetili, te ga večeri posjetili i barem malo mu pomogli da prebrodi ove snježne dane.



Pisane vijesti